HomeTour bij UTocht vanaf MaarheezeFoto'sContactRouteLinksMeer-Links
Tour bij U

DafbijU

Met DafbijU brengen wij onze Dafjes bij uw bedrijf of op de locatie van uw voorkeur in heel Nederland en Belgie. In overleg met u stellen wij een route op maat samen, aangepast aan uw wensen.

De start en eind locatie, stops en tijden kunt u allemaal zelf bepalen. Heeft u geen idee voor een route, dan kunt U het gerust aan ons overlaten een leuke gevarieerde route uit te zetten. Dit arrangement is inclusief twee klassementsproeven en zo geeft u deze Dafrit een competitief karakter. De route wordt verdeeld in 4 trajecten zodat ieder teamlid een traject achter het stuur kan zitten. In de regel vormt u met 4 personen één team. Tijdens de stops (wissels) moet je als team een samenwerkingsopdracht uitvoeren. De som van die proeven bepaalt uiteindelijk de rangschikking. Op het einde van de dag volgt de prijsuitreiking. Met speciale opleggers brengen wij de dafjes naar u toe. En dat allemaal bij ú in de buurt.

Een DafbijU programma is geschikt voor groepen tot 150 personen. 2017 prijzen voor deze DafbijU tour zijn:

ma t/m vr € 450,00 per Dafje (excl. BTW)
za € 490,00 per Dafje (excl. BTW)
zo € 510,00 per Dafje (excl. BTW)
Prijzen gelden voor MINIMAAL 7 Dafjes

Deze prijzen zijn inclusief transport, organiseren en begeleiden van de activiteiten onderweg, schoonmaakkosten, brandstof, servicewagen met reserve Dafje en wettelijke aansprakelijkheids- en inzittendenverzekering.
Verder zijn deze prijzen inclusief het ontwikkelen van een nieuwe route, het visualiseren van deze in routeboeken.HomeTour bij UTocht vanaf MaarheezeFoto'sContactRouteLinksMeer-Links